Peuterspeelzaal Vlasakkers is weer begonnen

De kinderen en de juffen van Doomijn peuterspeelzaal Vlasakkers stonden maandag 29 augustus allemaal weer te trappelen van ongeduld. Na zes weken lekker luieren, ijsjes eten, zonnen, spelen en vakantie vieren, mochten ze ‘s ochtends eindelijk weer naar de speelzaal toe!

Kring Peuterspeelzaal Vlasakkers

Er werd gelijk weer volop gespeeld op de Vlasakkers. Ook hebben ze even geoefend of iedereen alle liedjes nog wel kende. Dat was even wennen, maar de kinderen kenden ze allemaal nog. Ook werd er meteen weer volop getekend, met de klei gespeeld, geverfd en gepuzzeld. Lekker buiten spelen hoorde er ook weer bij, want het weer is nog steeds lekker zomers.

Buitenspelen Peuterspeelzaal Vlasakkers

Er zijn nog een aantal plekken vrij op de peuterspeelzaal voor kinderen vanaf 2½ jaar die ook zo graag mee willen spelen, knutselen, zingen en leren. Dus heeft u, of kent u, een kind van die leeftijd, kom dan snel eens langs om even te kijken op de speelzaal! Een afspraak voor een rondleiding kan gemaakt worden via de website www.doomijn.nl.

Speelhuis Peuterspeelzaal Vlasakkers

Creatief Peuterspeelzaal Vlasakkers

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>