Indische Buurt viert Halloween in herfstvakantie

Op de laatste dag van de herfstvakantie viert de Indische Buurt Halloween. Vanuit de Vlasakkers gaan groepjes kinderen vrijdag 21 oktober vanaf half zeven op zoek naar acht enge figuren in de wijk. De Reaper, Eddy de Clown, Evil Pipi, Crazy Nurse, Dracula, Bloody Clown, een zombie en de duivel, je moet ze alle acht vinden en bij elk figuur een opdracht uitvoeren.

Na de speurtocht is het feest in het wijkcentrum en worden er leuke Halloween spelletjes gespeeld. Wijkcentrum de Vlasakkers wordt net als voorgaande jaren omgebouwd tot het engste buurthuis uit de omgeving, met een spannende spooktunnel. Alleen via deze angstaanjagende griezelgang kun je de feestzaal in! Als afsluiting gaan alle kinderen marshmallows bakken rond het kampvuur en om half tien gaan ze weer naar huis.

Ben je 6 jaar of ouder en durf jij het aan?
Geef je dan vóór 20 oktober op bij Jolanda de Jong of Helga van den Berg (jeugdhonk). Voor het halloweenfeest wordt een eigen bijdrage gevraagd van één euro voor leden en één euro vijftig voor niet-leden. Graag bij opgave even doorgeven of uw kinderen alleen naar huis mogen lopen. Ouders die hun kinderen komen ophalen moeten ook door de spooktunnel naar binnen.

Het halloweenfeest in de Indische Buurt wordt gesponsord door de Coop aan de Vechtstraat, Ons Café, Fleur’s Frutas Del Sol, Travers Welzijn en Wijkvereniging De Vlasakkers. Het halloweenfeest wordt mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers uit de Indische Buurt!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>