Doomijn PSZ Vlasakkers organiseert Peutersportdag

Tijdens de Nationale Sportweek organiseert Doomijn Peuterspeelzaal Vlasakkers op donderdag 22 september van 10:00 tot 11:00 uur een peutersportdag. In de speelzaal en de grote zaal van wijkcentrum de Vlasakkers is een parcours met allerlei activiteiten om lekker te kunnen bewegen.

Alle kinderen uit de buurt van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom. Dus ook vriendjes, vriendinnetjes en de kinderen die op de wachtlijst staan. Doe mee, ouders mogen toekijken en aanmoedigen!

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel het promoten van sporten en bewegen. De sportweek is van 17 t/m 25 september 2016 en laat zien hoe gezond, maar vooral hoe leuk sporten en bewegen is.

De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren ze tijdens de sportweek in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen!

Door middel van de ‘Ik neem je mee!’ campagne wordt een ieder uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te beleven. Ook PSZ Vlasakkers doet hier aan mee! Op donderdag 22 september houden zij van 10:00 tot 11:00 uur de Peutersportdag. Voor de kinderen van de donderdagochtendgroep blijven de tijden gelijk, van 8:45 tot 11:30 uur.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>