De Vlasakkers houdt Jeugdland op het platteland

In de laatste week van de zomervakantie organiseert Wijkvereniging De Vlasakkers weer Jeugdland Indische Buurt. Op het veldje bij wijkcentrum de Vlasakkers en de Vlasweide is er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar van alles te beleven. Het thema dit jaar is: ‘Op het platteland’.

Naast hutten bouwen, knutselen en spelletjes krijgen alle deelnemende kinderen een workshop dierenverzorging in de Vlasweide. Tussendoor gaan de jonge bouwers broodjes bakken rond een vuurton en kunnen zij drinken pakken wanneer ze willen. Op maandag tot en met woensdag lunchen kinderen en vrijwilligers samen. Donderdag gaan we een dagje uit naar Sybrandy’s Speelpark in Oudemirdum (Zuidwest Friesland).

De inschrijving begint maandagmorgen om half tien bij wijkcentrum de Vlasakkers. Een weekkaart kost € 7,50 en is alleen op maandag of dinsdag verkrijgbaar, voor een dagkaart betaal je € 1,50. Alleen weekkaarthouders mogen mee met het uitje naar Sybrandy’s Speelpark!

Programma Jeugdland 2016:
Maandag 22 augustus (10:00 – 13:30 uur)
Hutten bouwen
Creatief: Maskers en natuur schilderij maken
Broodjes bakken
Schminken
Workshop dierenverzorging
Broodje knakworst eten

Dinsdag 22 augustus (10:00 – 13:30 uur)
Hutten afmaken en verven
Knutselen: Houten bats en stro poppetje (vogelverschrikker)
Broodjes bakken
Schminken
Workshop dierenverzorging
Patat met snack eten

Woensdag 24 augustus (10:00 – 13:30 uur)
Speurtocht
Sport & Spel
Bingo / Dierenbingo voor kleuters
Pannenkoeken eten

Donderdag 25 augustus (09:00 – 17:00 uur)
Dagje uit naar Sybrandy’s Speelpark in Oudemirdum (Zuidwest Friesland). We verzamelen om 08:45 uur op de hoek van de Javastraat en de Bankastraat, de bus vertrekt om 09:00 uur. Alleen weekkaarthouders mogen mee!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>